Selena Gomez Instagram’da 100 Milyon’a Ulaştı!

0
349

Pop müziğin genç isimlerinden Selena Gomez, Instagram’da en çok takipçiye sahip kişi oldu. 100 milyon takipçi sayısına ulaşan Selena Gomez, sadece 1239 gönderi yaparak gönderi başına en çok beğeni alan sanatçı olma ünvanına da sahip oldu.

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez’in ciddi hayran kitlesi olduğunu biliyorduk ancak güzel yıldız bu durumu adeta resmi olarak kanıtladı. 23 yaşındaki Selena Gomez, Taylor Swift’i geçerek resmi olarak Instagramda kraliçeliğini ilan etti.

Selena Gomez’in Instagram hesabı 100 milyona ulaştı. Fotoğraf paylaşım sitesindeki en büyük rakibi aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Taylor Swift 91.8 milyon takipçiye sahip. En çok takipçiye sahip üçüncü isim ise 84.3 milyon ile Kim Kardashian.

Taylor Swift ile Selena Gomez arasındaki tatlı rekabet aynı zamanda hayranları arasında da tartışma konusu oldu. Taylor Swift hayranları Selena’yı geçmek için kendi aralarında mesajlaştığı arkadaş eş dostlara söyleyin herkes Taylor’u takip etsin şeklinde mesaj attıkları görüldü.

Kim Kardashian hayranlarının ise, bu konuda nasıl bir aksiyon alacakları merak konusu oldu…

selena-gomez

 

 

 

taylor-swift

Selena Gomez

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here