Rihanna’dan Babasına Büyük Jest

0
424
8

Barbadoslu R&B ve pop şarkıcısı dünyaca ünlü star Rihanna, babası Ronald Fenty’e büyük bir jest yaptı. 28 yaşındaki yıldız, babasına 1.8 milyon dolar değerinde bir malikane hediye etti.

Karayipler’deki adalarda yaşayan ünlülerin arasına katılan Ronald Fenty’nin gözleri adeta mutluluk saçıyordu. Baba kız kutlamak için eğlenmeye çıkan Rihanna ile Fenty objektiflere bu pozu verdi.

Bundan sonraki hayatına kızının ona hediye ettiği Karayipler’deki lüks malikanesinde devam edecek olan baba Ronald Fenty dünyanın konuştuğu bu hediye karşısında sessizliğini bozdu.

Rihanna ile Babası
Rihanna ile Babası

Rihanna’nın adadan seçmesi için kendisine birçok ev gösterdiğini, aralarında bu evden daha pahalı olan evlerin de olduğunu ancak bahçesi yüzünden bu evi seçtiğini ifade etti Fenty.

Rihanna’nın babası Ronald Fenty, ilk kez bu olayla birlikte ekranlarda göründü. Dünyaca ünlü yıldız Rihanna’nın babası olmasına rağmen kızının aldığı evle gündeme gelen baba Fenty, 10 yıl evvel geçirdiği trafik kazasının etkilerini hala sağlığında yaşadığını belirtti. ‘Rihanna benimle yakından ilgileniyor. Bütün masraflarımı karşılıyor. O iyi yürekli bir kız’ dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here