Johnny Depp’in Eşi Boşanma Davası Açtı

0
462

Eşi Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemeye başvurup boşanma davası açan Amber Heard gündeme bomba gibi düştü. Yüzündeki morlukları sosyal medya hesabında gösteren ve doktor raporunu da öne süren eski model Amber Heard, bir süre önce ünlü aktör Johnny Deep ile evlenmişti. İddiasına göre eşi kendisine aile içi şiddet uyguladı.

Yargıç, Johnny Deep için uzaklaştırma emri çıkararak eşi Amber Heard’a yaklaşık 90 metreden fazla yaklaşmamasına karar verdi. Bununla birlikte Heard’a yaşadıkları evde kalma hakkı da verildi. İddialara göre darp edilen eş Amber Heard bedel olarak ayrıca aylık 50 bin dolar istedi ancak bu isteği yetkili mercilerce reddedildi.

Geçtiğimiz günlerde eşinin yüzüne IPhone cep telefonu ile vurarak yüzünü morartan Johnny Deep’i zor günler bekliyor. Evdeki eşyalar paramparça olmuş ve eşi Amber telefonla arkadaşlarına çığlık çığlığa polis çağırmasını söylemiş. Polisler, Amber Heard’ın şiddet hakkında bir açıklama yaparsa eşi Deep’i tutuklayabileceklerini söylemişler ama Amber bunu reddetmiş ve memurlara fikrini değiştirdiğini söylemiş.

Polisler de daha sonra suçlamada bulunmak isterse aramasını söyleyip gitmişler. Şiddet devam edince Johnny Deep eşine sessiz kalması için para teklif etmiş ancak Amber Heard son olaydan 3 gün sonra boşanma davası açmış. Deep’in annesinin ölümünden 3 gün sonra mahkeme davası açıldı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here