Düğünden Sonra Rötarlı Balayı

0
422

15 Mayıs’ta Ortaköy’de bulunan bir yalıda görkemli bir törenle evlenen oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım geç de olsa sonunda balayına çıktı.

Ulan İstanbul dizisinin setinde tanışan ikili, geçen sene Fox TV’de yayınlanan gençlik dizisi ‘Adı Mutluluk’ta başrol oynamıştı. Dizide iki sevgiliyi canlandıran Eyüboğlu ile Yıldırım aşk yaşamaya başlamıştı. Uzak doğu tatiline gitmiş, sosyal medyada bu kareleri paylaşarak aşklarını duyurmuştu.

Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım Balayında
Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım Balayında

Kaan Yıldırım’ın aynı kanalda başlayan yeni dizisi ‘Kalbim Yangın Yeri’ sezon finaline girince, Yıldırım ve eşi Ezgi Eyüboğlu balayı hazırlıklarını yaptılar ve balayına çıktılar. Yaklaşık 1 ay gecikmeli başlayan balayından yine çok renkli kareler paylaştı mutlu çift.

Yine bir Asya tatilini seçen ünlü çift, evliliklerinin keyfini sürüyor. Çift, balayı için şu an Endonezya’da. Hayranlarıyla birçok renkli fotoğraf paylaşan yeni evli çiftin keyfi oldukça yerinde görünüyor. Bu sene evlenen birçok ünlü çift oldu.

4-2

Kaan Yıldırım Kimdir?

24 Aralık 1986 İstanbul doğumlu oyuncu. Londra Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümü mezunu. Kayıp, Ulan İstanbul, Ümmü Sıbyan: Zifir, Adı Mutluluk, Yok Artık ve Kalbim Yangın Yeri projelerinde rol aldı.

4-3

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

15 Haziran 1988 Ankara doğumlu oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı klasik bale bölümü mezunu ayrıca Yeditepe Üniversitesi’nde okudu. Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Sudan Bıkmış Balıklar, İntikam, Yasak, Ulan İstanbul, Adı Mutluluk projelerinde yer almış, ayrıca modellik yapmıştır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here