Çocuk Evlat Edinen Ünlüler

0
439

40 yaşındaki ünlü aktris Charlize Theron ikinci kez anneliği evlatlık bir bebek alarak yaşadı. Ünlü oyuncu Afro-Amerikan bir kız çocuğunu evlat edindi. 6 ay bekleyen Theron bebeğine kavuşarak ikinci kez anne oldu. Kızına August adını verdi. İlk anneliği de aynı şekilde 2012 yılında Jackson adını verdiği Afro-Amerikan bir erkek bebeği evlat edinerek yaşamıştı.

Oyuncu Esra Akkaya da Etiyopyalı bir erkek bebeği evlat edinen ünlülerden oldu. Bebeğinin adını Can Alex koymuştu güzel oyuncu. Hollywood yıldızı Sandra Bullock, Oscar kazandıktan sonra aldatılmış ve eşinden boşanmıştı. Bu dönemde o da evlat edinen ünlü isimlerden biri olmuştu. Louis adlı erkek çocuğuyla Sandra Bullock çok mutlu.

13-1

Gerçek çocuklarının yanı sıra iki evlat edinen Madonna da Afrika kökenli iki yeni bebeği ile çok mutlu. Biri Mercy adında bir kız diğeri David Banda adında bir erkek çocuğu. Evlat edinen ünlü çiftlerin en popüleri hatta kalabalık bir aileye sahip olan çift Angelina Jolie ile Brad Pitt. Jolie henüz evlenmeden önce Kamboçyalı Maddox adında bir evlat edinmişti.

13-2

Daha sonra çift olarak Etiyopyalı Zahara, Vietnamlı Pax Thien, Shiloh, Knox Leon ve Vivienne adında diğer çocukları da evlat edindiler. Çiftin kendi çocukları da var… Meg Ryan’ın da zenci kökenli bir evladı oldu. Nicole Kidman, ülkemizden Ayşe Nazlı’yı evlat edinen Nilüfer ve daha pek çok örnek var…

13

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here