Arsenal; Alexis Sanchez ve Theo Walcott ile Galip

0
1005

Şampiyonlar Ligi 1. Tur A Grubunda Emirates stadında karşı karşıya gelen Arsenal ve Basel maçında Alexis Sanchez ve Theo Walcott ikilisinin süper oyunu ile Arsenal rahat bir galibiyet aldı.

Arsenal kendi seyircisi önünde maça çok hızlı başladı, Emirates tamamen dolduran İngiliz taraftarların bu sezon çok şey beklediği Alexis Sanchez ve Theo Walcott ikilisi beklentileri fazlasıyla karşıladı. Maçın 7. dakikasında Sanchez asistini gole çeviren Walcott, Arsenal’i 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra baskıyı iyice artıran İngiliz ekibi, maçın 26. dakikasında yine Sanchez, Walcott ikilisi güzel paslaşmaları ile gol buldu. Walcott’un ikinci golü attıktan sonra seyirciye koşması ve maçın ilk yarısı bitene kadar İngiliz taraftarların Walcott’a sevgi gösterisinde bulunması yayıncı kuruluş tarafından sık sık ekranlara getirildi.

İlk yarısı 2-0 sonuçlanan maç sonrasında, bir çok futbol sever ikinci yarınında bol gollü geçmesini bekliyordu, ama beklenen olmadı ve maç 2-0 Arsenal’in galibiyeti ile sonuçlandı.

Bu sonuçlardan sonra Arsenal 4 puan ile Grup liderliğine yükselirken, Basel 1 puan ile 3. sırada kaldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here