App Store’da Ketchapp Games Fırtınası Esiyor

0
325
iPhone ve iPad oyunlarının indirildiği AppStore’da en popüler oyunları arasında yer alan bir çok oyunun üreticisi Ketchapp Games firmasının hikayesi herkesi şaşırtıyor.
Dünyanın en büyük teknoloji firması olan Apple’ın ürettiği iPhone ve iPad uygulamalar bakımından da en popüler platformların başında geliyor. Telefon ve tabletlerde kullanılabilen binlerce uygulamanın dışında eğlenceli anlar yaşanmasına imkan veren binlerce oyun da bulunuyor. AppStore’de en çok indirilen oyunlar yapımcılarına milyonlarca dolar kazandırırken bu listede yer alan bir çok oyunun yapımcısı Ketchapp Games firmasının hikayesi herkesi şaşırtıyor.
APPSTORE’UN EN ÇOK İNDİRİLEN OYUNLARININ YAPIMCISI: KETCHAPP GAMES

Apple ürünlerinin uygulama indirme portalı olarak bilinen Apple Store’un en çok indirilen listesindeki oyunlardan bazılarının Ketchapp Games isimli bir firma tarafından üretildiği ve hemen hemen her dönemde listenin başlarında bu firma tarafından üretilen bir uygulamanın popüler olması herkesi şaşırttı.

APPSTORE’DA FIRTINALAR ESTİREN KETCHAPP GAMES’İN 5 ORTAĞI BULUNUYOR
Herkesin böyle bir şeye şaşırmasının sebebi ise Fransız merkezli bu firmanın henüz bir ofisinin bulunmaması. Zigzag, Stick Hero ve Twist gibi çok sevilen oyunların yapımcısı firmanın tam 5 tane ortağı var. 5 yazılımcının hazırladıkları uygulamalarla dünyada en popüler olan oyunları üretmeyi başarması şüphesiz büyük yazılım firmalarının da dikkatini çekiyor. Ketchapp Games firmasının bir diğer ilgi çeken özelliği ise firmanın kurucusu olan 2 kardeşin hiçbir ortamda kendi resimlerini dahi yayımlamayarak fazla popüler olmak istememeleri olarak görülüyor.